Perez Interieurbouw
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Bekijk ons profiel via LinkedIN
Menu

Projectinrichting

Het traject van projectinrichting begint met vakkundig en deskundig advies. We stellen de juiste vragen en luisteren goed naar u. Wat zijn uw wensen, ideeën, eisen, (on)mogelijkheden? Met welke factoren moeten we rekening houden, bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie, werkprocessen en veiligheid? Wat is uw budget? Vervolgens vertalen we uw antwoorden in een passend ontwerp met functioneel en smaakvol kwaliteitsmeubilair.

Hoogwaardig design

Over smaak gesproken: bij het creëren van een hoogwaardige projectinrichting hoort vanzelfsprekend ook aandacht voor uitstraling en design. Wat heeft uw voorkeur: strak, klassiek, modern? Hout, fineer, composiet, graniet? Nog geen idee? Geen nood. Ter inspiratie hebben we de nodige interieurbladen. En misschien goed om te weten: bij Perez Interieurbouw zijn we er sterk in om uiteenlopende smaken van partners toch in één product of inrichting te realiseren.

down

Uitstraling en beleving

Perez Interieurbouw verzekert u voor uw kantoor, zorgpraktijk of winkel van de optimale inrichting en gewenste uitstraling. Voor uw medewerkers een fijn en gezond werkklimaat. Voor uw klanten of patiënten een aantrekkelijke omgeving.

Uw ideale projectinrichting is ons favoriete gespreksonderwerp. Wanneer zullen we het er samen over hebben? Vrijblijvend natuurlijk. Bij ons op kantoor, of liever bij u op locatie? We horen het graag. Belt u voor een afspraak?