Perez Interieurbouw
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram
  • Bekijk ons profiel via LinkedIN
Menu

Over Perez Interieurbouw

Een interieurbouwbedrijf in de breedste zin van het woord. Dat is Perez Interieurbouw uit Dodewaard. Wij verzorgen grote en kleinere projecten. Vanaf advies, ontwerp en inmeten, tot productie en montage. Perez Interieurbouw produceert voor particulieren en bedrijven, maar ook in opdracht van bijvoorbeeld architecten en aannemers. Onze specialiteit is maatwerk interieur.

Korte lijnen

Als klein bedrijf staan we dicht bij onze klanten. De lijnen zijn kort. Onze gekwalificeerde interieurbouwers en meubelmakers kunnen én doen vrijwel alles zelf, in onze eigen werkplaats. Waar mogelijk met hulp van ons mooie machinepark. Dat betekent dat we soepel en snel kunnen inspelen op uw wensen. En het is pas goed als u het zegt.

down

Kwaliteit en innovatie

Bij Perez Interieurbouw staan we voor kwaliteit, ongeacht het budget. We leveren gegarandeerd het optimale resultaat tegen de beste prijs. Om de kwaliteit te bewaken en waar mogelijk te verbeteren, volgen we de markt voor de nieuwste technieken en materialen. We investeren in innovatieve technologie, machines en apparatuur. Tegelijk koesteren we het ambachtelijke vakmanschap van onze gedreven meubelmakers en interieurbouwers. Een gouden combinatie!

Interesse?

Wilt u ervaren dat maatwerk niet duur hoeft te zijn? En dat we samen het interieur (of meubel) van uw dromen kunnen creëren? Laten we er eens rustig voor gaan zitten.